event image

Generalforsamling 2023

Last edited: 13.02.2023, 14:22

Hei, og velkommen til generalforsamling 13. Februar!

Vi tilkaller alle våre medlemmer!
Generalforsamlingen er VSAiTs øverste organ, samt årets viktigste møte. Det er nå man som medlem tar i bruk sjansen til å stemme fram VSAiTs nye styre, stille selv til styre eller benke andre!

Her skal følgende gjennomføres:
- Årsrapport av foregående skoleår 💼

- Vedta handlingsplan for kommende skoleår 📅

- Valg av styrets medlemmer 🗳

- Innkommende saker 🧾

- Pizzaspising 🍕

- Mingling med medlemmer!

--------------------------------------------

Du kan melde din interesse for et verv i VSAiT via dette skjemaet: https://forms.gle/k7t8i3rbAZLMWn6dA

Dette er ikke bindende, og er kun for oss i styret. Svar på skjemaet dersom du har en minste interesse eller har spørsmål angående vervet.

Det er også mulig å melde/benke på selve møtet, men dette gjelder kun stillinger utenom hovedstyret. Om flere stiller til samme stilling, holder hver person en appell på maks. 2 min. (For lederstilling: 5 min).

 

Dato: Monday 13 February

Rom: EL6 (https://link.mazemap.com/12D6KEgo)

Tid innslipp: 17:30-1800


Vi ses på generalforsamlingen!

Starttid

13.02.2023, 17:30

Sluttid

13.02.2023, 21:00

Påmeldingsfrist

13.02.2023, 13:00

Avmeldingsfrist

13.02.2023, 16:00

Sted

EL6, El-bygget - Gløshaugen

Åpent for

medlem

INFO

Til høyre kan man se antallet påmeldte. Hensikten bak dette er hovedsakelig for å estimere hvor mye mat som skal kjøpes inn. Det står også en maksgrense, som gjelder hovedsakelig for mindre arrangementer der vi ikke kan være alt for mange mennesker samlet (f. eks buldring, mini-golf og bowling). Fortvil ikke dersom maksgrensen på et arrangement nås, da du vil få muligheten til å melde deg på ventelista for arrangementet – gitt at du er nummer 1 i køen, vil du få plassen dersom noen melder seg av.

I boksen øverst til høyre, står det en oversikt over start- og sluttid for arrangementet. Merk at det også står påmeldings- og avmeldingsfrist som er viktige å forholde seg til. Avmelding er spesielt viktig, dersom det er en venteliste på arrangementet, slik at nestemann får plass.

PS! Husk å skriv ned mulige matvarer som kan forårsake allergiske reaksjoner på profilen din, slik at vi kan tilpasse mattilbudet på våre arrangementer etter deres matbehov ♥.

Antall påmeldte

26 / 100

Venteliste

0

Arrangementet er ikke åpent for påmelding!